ONZE OPLOSSINGEN

Maatwerk

Veel van onze producten worden gefabriceerd conform klantspecificaties, zowel per stuk als in serie. Daarnaast voert FW Products een gestaag groeiend assortiment gestandaardiseerde, genormeerde én gecertificeerde producten.

Hogere belasting

Door procesgegevens en omstandigheden mee te nemen in de materiaalkeuze, hebben onze producten een langere levensduur waardoor deze betrouwbaar, hoogwaardig en duurzaam zijn.

Flexibiliteit

Het assortiment, uiteraard, evenals onze mogelijkheden en bereidheid met iedere klant mee te denken.

Zowel per stuk als in serie leverbaar

Van veruit de meeste producten is één stuk volledig volgens klantspecificatie mogelijk.

Proefstukken

Om een oplossing te bieden heeft het onze voorkeur één of enkele proefstukken vooruit te leveren ter beoordeling van maatvoering en functionaliteit.

Concurrerende prijzen

Tegen scherpe prijzen mooie producten leveren stemt ook ons tevreden.

ONZE SERVICE

Montage, Inspectie en Onderhoud

Het gehele assortiment kan op locatie worden geïnspecteerd, onderhouden en/of gemonteerd. Bijkomend voordeel hiervan kan zijn dat we de situatie ter plaatse nader kunnen optimaliseren en eventueel verder verbeteren voor toekomstig gebruik.

Detecteren warmteverlies of stofdoorslag

Bij inspectie door één van onze ervaren monteurs, wordt desgewenst niet enkel gerapporteerd in welke staat onderdelen zijn en/of waar verbeteringen te realiseren zijn, tevens kunnen wij op locatie detecteren waar onnodig warmte verloren gaat wat te vermijden is door bijvoorbeeld isolatiematrassen. Tevens kunnen we met bijv. fluorpoeder stofdoorslag detecteren.

Onderhoud-sets eigen gebruik

Om zelf meer informatie over uw installatie(s) te achterhalen, onderhoud te plegen of (her-)montagewerkzaamheden uit te voeren, biedt FW Products verschillende sets. Om zelf bijvoorbeeld stofdoorslag te detecteren leveren wij dan het fluorpoeder en een kit met lamp en bril aan.

Reparatie

Indien kostenefficiënt kunnen wij in de werkplaats alle gangbare herstelwerkzaamheden verrichten.

Ontwerp & Advies

Waar benodigd verleend FW Products vrijblijvend advies voor het ontwerp, verbeteringen en onderhoud.

Testen, Certificeren en Documentatie

Op verzoek is FW Products u van dienst bij het onderzoeken en documenteren.

Wasserij service

Om de geboden kwaliteit nader te borgen heeft FW Products sinds 2018 de wasserij service in eigen beheer genomen. Eventuele reparaties zijn daarmee sneller en eenvoudiger te realiseren in overleg met u als klant. u ook veel makkelijker om snel te realiseren.

Volledig ontzorgd

Verschillende klanten worden volledig ontzorgd door middel van het wassen van slangen of hoezen, waarna deze door ons worden gekeurd en weer in omloop worden gebracht of gerepareerd. Door versleten, afgekeurde hoezen proactief aan te vullen met nieuwe worden tekorten voorkomen. Dit uiteraard in overleg, doorgaans met gezamenlijk afgestemde criteria om tot een roulatiesysteem te komen.

Exportverpakking

Leveringen worden standaard verpakt en gelabeld volgens ISPM15. Desgewenst kunnen stevigere exportkisten worden geoffreerd.

Voorraadbeheer

Desgewenst verzorgen wij graag de opslag en het beheer uw goederen zodat deze met enkele uren naar binnen- en buitenland verzonden kunnen worden.