Luchtverdeelslangen

Het aanbod

Gebruikers van een afgesloten ruimte voelen zich beter wanneer het in deze omgeving aangenaam vertoeven is. Mensen zijn gevoelig voor het samenspel van een aantal factoren in de verblijfsruimte: luchtvochtigheid, tocht, stofconcentratie en geluidsniveau. Al deze factoren zijn te beheersen door het juiste klimaatbeheersingssysteem te kiezen. Deze luchtbehandelingseenheid zorgt voor de juiste balans tussen verwarming, bevochtiging en eventuele koeling.

Voor een aangenaam verblijfsklimaat wordt verwarmd, gekoeld en de luchtvochtigheid gereguleerd. Door warme of koude lucht ontstaat tocht welke te voorkomen is met luchtverdeelslangen waarmee afgestemde verspreiding over het hele oppervlak plaatsvindt in plaats van uitgifte op slechts enkele openingen. Een bijkomend voordeel van luchtverdeelslangen is geluidsreductie.

Voor iedere denkbare toepassing in de industrie en utiliteits- en woningbouw beschikt FW Products over de expertise om luchtverdeelslangen van technisch textiel samen te stellen met de gewenste aansluitingen en ophangsysteem. Hiertoe zijn verschillende materialen voorhanden zoals katoen, synthetische kunststof, desgewenst in een grote verscheidenheid aan kleuren. In de praktijk volstaat voor vrijwel alle toepassingen: Polyester multifilament weefsel cleanroom.

Klantspecifiek hebben wij een oplossing op maat voor de klimaatbeheersing in cleanrooms of om bijvoorbeeld te voldoen aan aanvullende brandveiligheidseisen. Voor reiniging, onderhoud of herstel zijn deze textiele kanalen of airsocks onderling eenvoudig te (de)monteren met ritsen. Hierbij zijn we u eveneens graag van dienst.

Naast verschillende, afgestemde uitvoeringen, zijn er diverse ophangsystemen leverbaar. Daarnaast kunnen we deze luchtverdeelsystemen van filtratie voorzien.