RVS flexibele slangen

Het aanbod

RVS flexibele slangen, aansluitingen en overige toebehoren zijn leverbaar in AISI 304 (inox 18/8 of 1.4301), het corrosiebestendiger AISI 316L (1.4404) en het tot 600°C temperatuurbestendige AISI 321 (inox 18/10).

In de maten DN6 – DN200 of ¼” tot 8”, is iedere lengte mogelijk en op verzoek met korte levertijden samen te stellen met alle gebruikelijke koppelingen zoals DIN, ANSI/ASME, EN, JIS en ASA flenzen, hexagon binnen- of buitendraad (BSP of NPT), lock type, Kamlok en snelkoppelingen in RVS of messing.

Afhankelijk van de maatvoering, toepassing en laterale en/of dynamische belasting is op 20°C maximaal 305 bar gasdichtheid realiseerbaar. Het voordeel van stainless slangen is dat deze niet aan veroudering onderhevig en volledig diffusievrij zijn. RVS flexibles zijn duurzaam, betrouwbaar en bij FW Products met korte levertijden beschikbaar. De kwaliteit wordt gegarandeert met Dye Penetrant (DP) testen van de lassen en Positive Material Identification (PMI).

Alle parallel gegolfde roestvaste slangen kunnen zonder, met een enkele of dubbele omvlechting worden geleverd. Nadat deze met een TIG-las voorzien zijn van de gewenste aansluitingen, wordt ieder exemplaar getest en indien gewenst voorzien van een testcertificaat.

Andere materialen zijn op aanvraag, waar benodigd wordt de slang uitgerust met een stromingsmantel.

Toepassingen

RVS flexibele slangen worden ingezet voor machines, industriële toepassingen en leidingsystemen met vloeistoffen, droge stoffen, in (vloeibare) gasinstallaties, koeltechniek (tot -200°C), HVAC (verwarmings)toepassingen zoals air conditioning en boilers, trillingsabsorbtie en bewegingsopname en opvang montageverschillen.