RVS filtersteunkorven

Om het dichtklappen van filterzakken, filterslangen, filtermouwen en filterzakken te voorkomen levert FW Products conform klantspecificaties desgewenst RVS filtersteunkorven mee.

Deze stevige steunkooien kunnen in iedere diameter en lengte worden meegeleverd en hebben verschillende aansluitingsmogelijkheden: geflensd met een afgestemd gatenpatroon, voorzien van schroefdraad, of vastgeklemd met een RVS klemband.

RVS filtersteunkorven zijn zodoende eenvoudig in (her)installatie en onderhoud en met iedere maatvoering mogelijk met diameters tussen 20mm tot meer dan 1 meter en hoogtes van 10mm tot 2 meter.

Naast nieuwe filtersteunkorven staat FW Products voor u klaar voor herstel en onderhoud.

Zowel maatwerk per stuk als in serie behoren tot de eindeloze mogelijkheden.

Om tot maatwerk te kunnen komen conform klantspecificaties en procesvereisten hebben we een checklist (NL) opgesteld zodat iedere aanvraag eenvoudig tot een vrijblijvende offerte leidt.

De meest voorkomende soorten roestvaststaal zijn AISI 304 en AISI 316(L), maar uitvoering in iedere andere alloy is eveneens mogelijk.

De filtratie vindt plaats door het gekozen filterdoek. Het alternatief is een RVS filter voorzien van gaas en/of geperforeerde RVS plaat; zie RVS filtermanden.

Toepassingen

Allerhande (vloei)stof- en afvalafscheidingen, waterfiltratie, inlaatbescherming compressors en blowers.