Zakkenfilters

Synthetische, gelaagde zakkenfilters worden zowel bij voorfiltratie als middenin luchtbehandelingssystemen ingezet. De zakken die voor een groot filteroppervlakte zorgen lekken niet, hebben een hoge levensduur, lage drukval en gereduceerd energieverbruik. Ze zijn vochtbestendig, vrij van rot en volledig verbrandbaar worden deze met een maatvoering volgens EN 15805 geleverd voor grove filtratie volgens klassen G2 of G4 en fijne (F5 tot F9 volgens EN 779).

Zakkenfilters fijn

Zakkenfilters worden toegepast bij de voorfiltratie in HEPA of andere luchtbehandelingssystemen. Er zijn 5 klassen fijnfilters beschikbaar: M5 (wit), M6 (groen), F7 (roze), F8 (geel) en F9 (wit), allen getest volgens EN 779 en brandveilig volgens DIN 53438 (F1). De zakken bieden een grote stofopname capaciteit, hoog debiet en zijn milieuvriendelijk.

De kunststof of stalen frames zijn in iedere maat leverbaar en worden desgewenst voorzien van een gespoten pakking.
Deze tot 80°C inzetbare zakkenfilters zijn tot 100% vochtbestendig, corrosie- en siliconenvrij en in plastic uitvoering volledig verbrandbaar.

Toepassingen

Klimaat- en airconditioninginstallaties, IT, farmacie en voedingsmiddelen

Zakkenfilters grof

Een grovere voorfiltratie in luchtbehandelinginstallaties wordt gerealiseerd middels zakkenfilters in klassen G3 of G4 volgens EN 779 en brandveilig volgens DIN 53438 (F1). De zelfondersteunende zakken van synthetische vezels bieden eveneens een grote stofopname capaciteit, hoog debiet en zijn milieuvriendelijk.

Ook deze kunststof of stalen frames zijn in iedere maat leverbaar en worden desgewenst voorzien van een gespoten pakking.
Deze tot 80°C inzetbare zakkenfilters zijn tot 100% vochtbestendig, corrosie- en siliconenvrij en in plastic uitvoering volledig verbrandbaar.

Toepassingen

Airconditioning in utiliteits- en kantoorgebouwen, verfprocessen en laboratoria.