Pashoes / Budget robotbekleding

Budget pashoes robotbekleding

Materiaal: Tyvek® Style 1443-R 43g/m2 wit.

Eigenschappen: Flexibel, lichtgewicht Polyolefin doek bestand tot 80˚C. Gestandaardiseerd met een lengte van 3000 mm en diameter +/- 150 mm, v.v. elastieken iedere 500mm tbv de passing.

Toepassingen: Stofafdekking, tegen nevel, budgetvriendelijke wegwerphoes voor het spat- en verfvrij houden van apparatuur in spuiterijen, bij het poedercoaten, assemblage, auto-industrie, meubelmakerijen, etc.

Installatie: De Tyvek hoezen zijn door de standaardmaten goedkoper te vervaardigen en bewust (te) ruim om voor de meeste robotarm toepassingen geschikt te zijn. De overtollige stof biedt niet alleen voldoende ruimte voor de mechanische installatie om vrijuit te bewegen, de delen van het doek welke veel te ruim zijn kunnen op locatie eenvoudig worden ingenomen door met touwen, elastieken en/of tie wraps de niet benodigde ruimte in de hoes opgerold of gevouwen vast te zetten. Op deze wijze wordt kostenefficiënt alsnog een maatwerk beschermhoes gerealiseerd door de eindgebruiker.

Dit is tevens de pashoes om zelf de maten mee op te kunnen nemen voor het door ons laten verzorgen van maatwerk van dit of enig ander materiaal. Zie Robothoezen voor enkele illustraties van dergelijke maatwerk mogelijkheden.

Klik op de link om de datasheet van het afgebeelde materiaal te bekijken.