Flexibele afschermingen

Het aanbod

Bij bewegende machinedelen is compacte afscherming gewenst ten behoeve van de levensduur van de apparatuur en bescherming van personeel. FW Products biedt zowel per stuk als in seriegrootte conform klantspecificatie een eindeloze verscheidenheid aan flexibele afschermingen tegen chemische inwerking, hitte, vuil en/of weers- en procesinvloeden. Aan weerszijde bevestigd glijdt of rolt de afscherming mee in de richting van expanderende componenten.

Enkele verschijningsvormen zijn bijvoorbeeld:

Lamellenafschermingen

Door middel van gescharnierde RVS verbindingen wordt een compact invouwende vlakke afscherming tegen lasvonken gerealiseerd. Telescopische lamellen afschermingen zijn extern voorzien van RVS lamellen en intern zonder lijm uitgevoerd voor een hogere temperatuurbestendigheid tot 800°C. Brede toepassingsmogelijkheden door verschillende verschijningsvormen van éénzijdige afschermingen, L-vormen, U-vormen en rondom gesloten vierkante of rechthoekige uitvoeringen. Door combinatie van verschillende stukken zijn tevens hoekige bochten mogelijk in alle (lengte)maten tot 6 meter.

LEES VERDER

RVS telescoop afschermingen

Gemaakt van een RVS behuizing schuiven rechthoekige of vierkante telescoop afschermingen in elkaar om af te schermen tegen o.a. vuil en lasvonken. Grote verscheidenheid leverbaar met 3 of 4 zijkanten met aan weerszijden verschillende aansluitingsmaten en doorgaans aan de kleinste zijde afgesloten zoals afgebeeld.

LEES VERDER

Stoffen rolluiken

Van alle ons beschikbare doeken is het mogelijk een oprolbare industriële afscherming naar klantspecificaties te maken. Afhankelijk van het gekozen weefsel bieden stoffen rolluiken bescherming tegen bijvoorbeeld weersinvloeden, chemicaliën en/of hitte. De strak oprollende afschermingen zijn eenvoudig te onderhouden en hebben een vlak oppervlakte in iedere gewenste maat. Het oprolmechanisme leveren we desgewenst mee.

LEES VERDER

Vraag gerust naar onze uitgebreide mogelijkheden, FW Products denkt graag met u mee.

GERELATEERDE PRODUCTEN